1. 案例集结

宾夕法尼亚大学音乐大楼改造项目

建筑的增加同时,随之面临着如何权衡延续历史和当代价值之间的关系。很少有像宾夕法尼亚大学的新音乐大楼那样焕然一新地存在,在此Ann Beha建筑师针对一些关于学校老建筑翻新的问题进行了回答。

Additions to existing buildings are faced with the difficulty of balancing historical respect with contemporary values and expression. Rarely is it pulled off as sensitively and carefully as the University of Pennsylvania’s new Music Building. Ann Beha Architects answered some questions about the new building and renovation for the school.

5903b544c9b04e62a079346367d6201c.f5fb7444.jpg

那么请问这个项目的佣金是如何的?

这个项目是大学举办的邀请赛。通过两个阶段进行建筑师的甄选,首先是要提交资格证书,然后由入围的五家公司进行设计竞赛。竞赛内容包括一份提案、费用和一系列项目的现场设计研究方案。ABA’s 提案提出了三个概念性的选择,考虑到了其中相似的价值以及每一个的优缺点。

What were the circumstances of receiving the commission for this project? 
This project was an invited competition set up by the University. Architect selection was awarded through a two-stage process, beginning with an invitation to submit Qualifications, followed by a Design Competition for five short-listed firms. The competition submittals included a proposal, fee and a series of design studies for the project site. ABA’s proposal presented three conceptual options developed with similar values in mind and weighed the advantages and disadvantages of each.

5903b545da084b6ca6e3346367d6201c.f5fb7444.jpg

你能描述一下你的建筑设计过程是怎样的吗?

从设计之初,这个项目就是要在新旧之间建立对话。我们的设计过程前期对项目、历史建筑及其遗址进行审查,其重点是对音质效果的要求、项目的可持续性以及设计的创造性。

通过对现有建筑的背景和过去与现在对比情况进行调研,使得建筑本身充满设计语言。此次设计从对原有建筑的调查入手,通过分析立面和体量,设置了基准线、比例、高度以及其它配置,作为外部设计表达的框架,并制定设计标准。最终,我们的设计过程是对现有建筑和新模式的重新定义。

Can you describe your design process for the building?

From the outset of design, this project was about creating a dialogue between old and new. Our design process began with a parallel review of the program, the historic building and its site. The program was defined, with an emphasis on its acoustic requirements, the project goals for sustainability, and design excellence. 

A dialogue was developed thorough investigation of the existing building, the context, and past and present circumstances. The design began with an investigation of the original buildings to set the standard for adjacent design by analyzing the façade and massing organization, setting datum lines, proportions, heights and configurations, as a framework for the exterior design expression. Ultimately, our design process was a rigorous understanding of the existing building and the new program which compelled the addition to be both complementary and transformative.

教室/朗诵室

5903b5452dd441afb3ad346367d6201c.f5fb7444.jpg

那么此次竣工的建筑与设计的工程进度是怎样的?在施工过程中,这两方面是否有可以吸取的经验教训?

由于该建筑的历史性质和位置,这个项目前后受到大学、地方和国家设计和历史审查机构的多次审查。为了达成共识并获得改造批准,我们对建筑进行了深入的三维研究:透视图、物理和数字模型、场地、建筑及其组件。通过这些研究,以修复和完善施工模型,确保最终结果尽可能接近预期设计。

尽管如此,在施工过程中仍然存在偶然性,而这些可能会以一种意想不到的方式改变设计。当出现不可预见的情况时,将快速交付并考虑所有相关因素,保证最终解决方案对设计的改动最小化。

在最终的外观设计上,采用定制的彩色陶土雨幕。由于预算要求有一定的限制,使得材质上有所简化,但这不为一个好建议。在室内设计上存在一些限制(例如门的选择和室内玻璃窗户的数量),保证最终完美的声学功能。

How does the completed building compare to the project as designed? Were there any dramatic changes between the two and/or lessons learned during construction?
Because of the historic nature and location of this building, the project was the subject of numerous reviews from University, local and State design and historic review authorities. To build consensus and gain approval, we intensively studied the building three-dimensionally: perspective sketches, physical and digital models of the project, the site, the building, and its components. These studies, as well as construction mock-ups for the restoration and addition, ensured that the final result was as close to the intended design as possible. 
Still, working with existing buildings always produces contingencies during construction, and these can threaten to change the design in unexpected ways. When unforeseen conditions arose, solutions which were delivered quickly and considered all the related implications resulted in minimal changes to the design.
The final exterior design deploys a custom colored terra cotta rain screen. Budget required some limitation of the fin system, but this simplification was a plus, in the end. There were some design limits on the interior (choices of doors and amount of open interior glass) to achieve exemplary acoustic performance.

现场平面图 Site Plan 

5903b54523184902bbd9346367d6201c.f5fb7444.jpg

该建筑与您其他项目相比是如何的?是有所相同还是属于不同的建筑类型?

ABA的项目通常是针对学术、文化和公民机构的,许多项目是涉及现有的以及具有历史意义的建筑物进行改造。

我们认为,这个项目是对我们对办公室进行改造的现有建筑中最具完整的代表之一。考虑到这个项目对现有建筑的规模进行了翻倍,这个实际上并不是一个附加,而是一个全新的结构,是由十九世纪大楼和新大楼这两部分组成。

How does the building compare to other projects in your office, be it the same or other building types? 
ABA’s projects are typically for academic, cultural and civic institutions; and many of the projects involve transformations of existing, and often historically significant, buildings.
We feel that this project is one of the most complete responses to an existing building that our office has completed. Considering that the project doubles the size of the existing building, it is really not an addition but rather an entirely new structure with a two part composition—the 19th century building and the new building. 

项目分布 Program Distribution

5903b545fdec4bc2b9e1346367d6201c.f5fb7444.jpg

这座建筑与当代建筑潮流之间有怎样的关系?

重新使用是现有建筑改造最可持续发展的做法之一。根据国家历史保护信托,即使现有的建筑被一个新的节能型建筑所取代,也需要35-50年的时间来补偿其展现的能量。

此次通过重新改造历史性的音乐建筑,使得被拆除了的建筑材料回收再利用,此举提高了现有建筑围护结构的能效,并且使用能源和水资源系统。该项目将成为宾夕法尼亚历史悠久历史校园中的第一个“银色建筑”设计标准。

How does the building relate to contemporary architectural trends?
Re-using an existing building is one of the most sustainable practices possible. According to National Trust for Historic Preservation, even if an existing building were replaced by a new energy-efficient building, it would take 35-50 years to compensate for the embodied energy.
By re-using the historic Music Building, salvaging demolished building materials for re-use, improving energy efficiency of the existing building envelope, and using energy and water efficient systems, this project will become the first LEED Silver building on Penn’s historic campus.

建筑分析 Building Analysis

5903b5467a58489a852e346367d6201c.f5fb7444.jpg

你的之后是否有新的或是即将进行的项目是受到这座建筑设计和施工的影响?

在音乐建设项目的同时,我们还正设计两个项目,整合了历史建筑和重要的新建筑:The Carl A. Fields Center for Equality 和Cultural Understand at Princeton University

在这些项目的设计思想中,有着大量的交叉引用,但是每一个在根本上都是的不同。

Are there any new/upcoming projects in your office that this building’s design and construction has influenced?

We were designing two projects that integrated historic structures and significant new construction at the same time as the Music Building project: The Carl A. Fields Center for Equality and Cultural Understand at Princeton University, and the Nulman Lewis Student Center at The Wheeler School.
There is a great deal of cross referencing in the design ideas for these projects, but each is fundamentally different.

分享

我有项目,提交需求

欢迎来到城市更新集结号平台,我们可为您提供最专业的城市更新项目全流程解决方案

*需求类别

*项目所在地

*联系人姓名

*联系方式

*需求描述

详细的描述有助于经纪人快速了解您的需求方向,您可以详细表达您的需求,如企业背景,需求背景,相关链接等。

*从哪里知道的本平台?

您也可以添加平台官方微信号:csgxjjh,直接与我们取得联系 提交需求

城市更新集结号来稿须知

感谢您的关注与支持!我们非常欢迎各类投稿。

几点简单的来稿须知,望您耐心读完。


来稿要求如下:

作品类稿件

  • 1、高清项目实景照片/效果图/模型照片/手绘草图
  • 2、高清技术图纸,如:分析图/主要平立剖/总平面/关键节点详图 (图片要求:无水印,格式为JPG,图片分辨率72,宽度大于1200像素
  • 3、详实的设计说明800字左右(word格式)
  • 4、真实准确的基本项目信息
  • 5、如有项目视频,请提供高清项目视频
  • 6、贵司的LOGO、官网相关信息。(用于注明文章出处及作者)

其他稿件

  • 1、配图清晰且无水印图片
  • 2、内容有趣有料,文字流畅通顺。
  • 3、作者姓名,若有公号请提供公号名称及LOGO 我们的编辑将在收到稿件后的3个工作日内审稿并与您取得联系,如果没有刊载也会在3个工作日内您答复。

投稿邮箱: cityupdate@163com 如有其他疑问请加微信:csgxjjh

我是城市更新项目参与方,希望加入平台承接优质项目,发布优秀作品

欢迎来到城市更新集结号平台,我们可为您提供最专业的城市更新项目全流程解决方案

*服务类别

*公司所在地

*公司名称

*联系人姓名

*联系方式

*需求描述

详细的描述有助于经纪人快速了解您的需求方向,您可以详细表达您的需求,如企业背景,需求背景,相关链接等。

*从哪里知道的本平台?

您也可以添加平台官方微信号:csgxjjh,直接与我们取得联系 提交需求